14. OKTOBAR KRUŠEVAC

Globalna izvrsnost u proizvodnji

14. OKTOBAR je vodeća kompanija u proizvodnji visokokvalitetnih metalnih delova za širok spektar industrijskih potreba, od civilnih mašina do vojnih programa. Naša posvećenost vrhunskom kvalitetu, inovacijama i prilagodljivosti čini nas pouzdanim partnerom za zahtevne projekte širom sveta.

Naše dugogodišnje iskustvo u kombinaciji sa najnovijim tehnološkim procesima stvara proizvode koji su više nego konkurentni na tržištu.

Pogledajte video

ŠTA RADIMO

Vodeći proizvođač visokokvalitetnih metalnih delova za industriju širom sveta.

Civilni program

Mi smo renomirani proizvođač metalnih delova za civilne mašine i vagone, posvećeni pružanju vrhunskih rešenja koja omogućavaju besprekoran rad i dugovečnost vaših vozila.

Vojni program

14 Oktobar predstavlja vrhunski proizvođač projektila i granata velikih kalibara, posvećen stvaranju najefikasnijih i pouzdanih sredstava za podršku odbrambenim snagama.

Ko smo mi

Inovacije u metalurgiji

14. OKTOBAR d.o.o. Kruševac je širom sveta poznati proizvođač procesne opreme i metalnih konstrukcija. Kompanija takođe stvara proizvode namenske odbrambene industrije. Naša ponuda usluga uključuje visoku preciznost obrade metala koja uključuje: sečenje materijala, plastično deformisanje – savijanjem ili istiskivanjem i spajanje i zavarivanje metalnih konstrukcija. Firma posluje u okviru CSG (CZEHOSLOVAKGROUP).

Visoka preciznost
0%
Vrhunski kvalitet
0%
Inovativnost
0%

PARTNERSTVO

Otvoreni za Saradnju i Inovativne Projekte

Mi verujemo u snagu saradnje i neprestano tražimo nove izazove koje možemo zajedno prevazići. Spremni smo da unapredimo vašu viziju i da prilagodimo naše resurse kako bismo ostvarili izvanredne rezultate.

VIDEO

100 godina tradicije

NOVOSTI

Poslednje vesti

CSG corporate

CSG Akademija liderstva 2024

Naš direktor Petar Miljković je učestvovao na ovogodišnjoj Akademiji u Pragu. Veštine i znanja menadžementa i vođenja kompanije su bile u fokusu. Pored predavanja, akcenat

Pročitaj više »
Standard kvaliteta

Obezbeđenja izvozna dozvola

Za14.OKTOBAR d.o.o. Kruševac je obezbeđena budućnost za naredne 4 godine svetskog izvoza. Kao član Čehoslovačke grupe ponosni smo što smo dobili izvoznu dozvolu Ministarstva odbrane

Pročitaj više »