Politika privatnosti

Adresa sajta: https://14oktobar.rs.

Poslednje ažuriranje: 15.04.2024.

Privatnost naših posetilaca sajta 14.oktobar.rs je od izuzetne važnosti za nas. Ova politika privatnosti dokumentuje vrste ličnih podataka koji se prikupljaju i zabeleženi na našem sajtu i kako ih koristimo.

Podaci koje prikupljamo

Kada posetite naš sajt, možemo automatski prikupiti određene informacije o vašem uređaju, uključujući informacije o vašem veb pregledaču, IP adresi, vremenskoj zoni i nekim od kolačića koji su instalirani na vašem uređaju. Pored toga, dok pregledate naš sajt, pratimo stranice koje posećujete, koliko dugo ostajete na svakoj stranici i druge podatke o vašem ponašanju na sajtu.

Kolačići

Kolačići su tekstualni fajlovi koje veb lokacija smešta na vašem računaru kako bi omogućila analizu kako korisnici koriste sajt i kako bi poboljšala korisničko iskustvo. Možemo koristiti kolačiće radi praćenja podataka o kretanju korisnika na našem sajtu i za prikupljanje informacija o tome kako korisnici koriste sajt. Možemo koristiti ove informacije radi analize i poboljšanja našeg sajta.

Kako koristimo vaše podatke

Vaše podatke možemo koristiti radi:

Pružanja, održavanja i poboljšanja našeg sajta

Prilagođavanja sadržaja i ponuda koje se prikazuju na našem sajtu

Analize korišćenja našeg sajta

Otkrivanja, sprečavanja i rešavanja tehničkih problema

Deljenje vaših podataka

Vaše lične podatke možemo deliti sa trećim stranama kako bismo omogućili određene usluge ili funkcionalnosti na našem sajtu. U slučaju deljenja vaših podataka, trudićemo se da obezbedimo da treće strane poštuju vašu privatnost na isti način kao i mi.

Vaše pravo na privatnost

Imate pravo da zahtevate pristup, ispravku, ažuriranje ili brisanje vaših ličnih podataka koje čuvamo. Takođe imate pravo da se protivite obradi vaših ličnih podataka, kao i da zahtevate ograničenje obrade ili prenosivost vaših podataka.

Promene ove politike privatnosti

Ova politika privatnosti može biti ažurirana povremeno, pa vas molimo da povremeno proveravate ovu stranicu radi ažuriranja. Ako napravimo značajne promene u načinu na koji tretiramo vaše lične podatke, obavestićemo vas putem e-pošte ili postavljanjem obaveštenja na našem sajtu.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj politici privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate putem e maila: office@14oktobar.rs